Sandra's Sport en zwangerschapsmassage.

Sandra van Poppelen is de masseuse bij Sita Beauty Center. Al haar hele leven is zij gefascineerd door het menselijk lichaam. Allereerst is zij kraamverzorgster in Almere geweest, daarna heeft zij de stap gemaakt als verpleegkundige in de verloskunde. Inmiddels werk zij sinds 2010 als verloskundige. Naast haar werk houdt zij zich graag bezig met het geven van sport-, ontspannings en zwangerschapsmassages, wat haar enorm veel energie en plezier geeft. 

Wij lichten de volgende massages toe:

Sport en ontspanningsmassage

Door te sporten, een verkeerde lichaamshouding en stress kunnen klachten ontstaan in de spieren. Door een verkorting van de spieren kunnen nare klachten ontstaan die met massage goed verholpen kunnen worden. Tijdens de massage zorg zij ervoor dat de spieren weer goed doorbloed worden en blessures worden voorkomen en hersteld. Daarnaast geeft het ontspanning en zorgt het voor innerlijke rust.

Zwangerschapsmassage

Zwangere zijn een kwetsbare populatie. Het geven van een zwangerschapsmassage vereist kennis die een verloskundige beheerst. Dit maakt Sandra uniek en geeft de cliënt een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Zij integreert haar ervaring als verloskundige tijdens de massage en behandelt rug en bekkenklachten, een verminderde bloedcirculatie, vochtophoping, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen en verminderde stoelgang. De massage werkt niet alleen pijnstillend maar ook ontspannend. Tijdens de massage ligt u comfortabel op uw rug en op uw zij met behulp van een voedingskussen. Vanaf 16 weken zwangerschap tot het eind kunt u terecht voor deze massage.

NIEUW

Een comfortabele tafel voor een zwangere vrouw, overal is aan gedacht vooral kwaliteit van dit model. De tafel is ontworpen in samenwerking met verloskundigen en massagetherapeuten. De buikuitsparing heeft een plug en kan daardoor dicht zodat het ook een gewone tafel is. Bij de buikuitsparing is een ondersteuning zodat de buik niet in het luchtledige hangt.

Hydrakussenmassage

Tijdens de massage lig je op een kussen dat verwarmd is met water van 40 graden. Dit geeft een directe ontspanning en warmt de spieren lekker op. Het schommelende effect zorgt voor een geweldige comfortabele houding. Het schommelen en het zachte karakter van de massage, zorgt ervoor dat de massage uitstekend geschikt is voor mensen met spier en gewrichtsklachten. Ook ideaal voor zwangere die niet op hun buik kunnen liggen.

 


Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen voor een ontspannende massage 

bij Sita Beauty Center!